Makettezés bevezető

Ebben a rovatban főként magyar vonatkozású járművek makettjei kerülnek bemutatásra, kiegészülve néhány további, volt keleti blokkos eszközzel.

A cikkek böngészéséhez két fontos megjegyzést fűznék. Először is, ezek az adott írók szubjektív véleményét tükrözik, egyes makettek részletesebben, mások csak felületesebben lettek bemutatva. Alapvetően a beltartalom, a magyar vonatkozás bemutatása, és az általános elemzés volt a cél, természetesen számos hiba mellett sem mehettünk el – de igyekeztünk nem átesni annak a bizonyos lónak a túloldalára. Így ezek a cikkek nem szentírások, inkább csak amolyan hosszabb-rövidebb képes betekintők, nem szem elől tévesztve azt, hogy a makettezés különböző ügyességű és igényességű emberek öröme, hobbija

A másik megjegyzés pedig csak annyi lenne, hogy a cikkek olvasásakor nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy azok mikor készültek, hiszen megírásuk óta sok minden változhatott – ez leginkább új, alternatív (és általában jobb minőségű) készletek megjelenését jelenti.

Bemutatásra felajánlott maketteket, kiegészítőket, könyveket továbbra is szívesen fogadunk.